MammaLedig

Japp, nu har jag börjat ta ut min föräldraledighet!! Skönt att ha det gjort med. Försäkringskassan är ju inte dom lättaste att ha och göra med. Känns nästan som att dom gör allt så krånligt så att folk bara ska ge upp och skita i sin ersättning! När jag ringde så idag på morgonen så var det som vanligt kö, jag hade ENDAST 626 personer som va före mej i kön! herregud, irriterande. Dom borde anställa mer folk. Efter typ 2 timmars väntande så ringer dom upp och jag får prata med en tant som lät mer besvärad än hjälpande!!! Synd att dom ska vara så otrevliga, Synd!!
Allt skulle gå så mkt lättare om man fick prata med en trevlig person som inte dumförklarar en, men men sånt är livet :P
Jaoo men nu hoppas jag på att allt ska stämma iaf :)
Idag ska vi åka in till vmo med tapios bil. Det va visst ngt som skulle fixas. Sen ut till hans pappa och fira honom för han fyller år idag :)

Bara 6 dagar kvar
Och jag känner av det mer och mer för vaje dag som går (om inte kroppen spelar mej ett spratt), hoppas på att det drar igång på allvar snart :)

Sommarsommarsommar

lalalaa!
ja nu är ju äntligen värmen här, och vad gör man?! Jo man klagar för att det är för varmt! Men denna värmen när man är gravid tär på en.
Vi har dock gjort det bästa av situationen och svalkat oss i sjöar och utomhus bad. Och det har ju inte varit fel :D
Idag har jag och Tapio varit på forshedabadet i ett par timmar med Linda,Simon,Molly,Ronja+hennes kompis. Bara solat o badat! Superskööönt!! Så efter den lilla utflykten har vi inte gjort så mkt. Jag kom på den inte så smarta ideen att baka mina blåbärsmuffins! Nu är det 27 grader i lägenheten medans det bara är 22 grader ute. . . Sen kan man inte skylla allt på mej. Jag har ju en man som sitter vid sin stora dator som ger ifrån sig skit mkt värme! men men, till helgen ska ju det fina vädret vara förbi.
Ska snart skicka in missarna i sovrummet och sedan öppna alla dörrar och fönster så man får ner några grader här inne iaf.

Det är bara 10 dagar kvar nu :D

Så nära . . .

Men det känns ändå som en evighet!!
Imorgon kan vi säga att den lill* kan komma närsom helst! :) Wow pirrigt i magen!! 2 veckor kvar till beräknad bf :)

Nu sista tiden har jag inte gjort många knop. Mest legat hemma o slappat!
Idag kom Simon och Lilla Molly på fika vid tio tiden, efter det så gick jag o la mej i sängen igen eftersom jag är så trött hela tiden och fick ett hemskt illamående som inte ville släppa . . Efter att ha vilat en stund käkade vi lite på den hemlagade lasagnen vi gjorde igår, fyy vad god den är. Mums!!
Efter maten hoppade jag in i duschen, sen satte vi oss ute i solen som va framme då och då. Man får ju passa på för sol har vi ju inte fått mkt av. Det slutade med att vi gick in för det blev alldeles för molning. Nu har vi sett filmen "ContraBand". Väldigt bra film, jag gillar inte action filmer men denna fastnade jag för och kollade färdigt på hela :) Den var mycket spännande ^^,

som sagt har det inte hänt alls mkt senaste tiden. Plus att det är för jobbigt att åka några längre streckor med denna hängbuk. . blää, vill bara att detta ska vara över nu. Känna mej fin igen. Kollade igenom min garderob innan, åhhhh mina fina byxor<3 Snart snart ska jag komma i dom igen!!! ett löfte :)
Mina jeans och sova på mage är nog det jag har saknat mest under min graviditet.

Bara för att jag vill att den ska komma snart så kommer jag säkerligen gå över tiden. Nu senaste dagarna har jag inte känt alls mkt konstigheter i kroppen. Bara sammandragningarna som fortfarande kommer då och då.
Vi va hos Bm i onsdags. Bebisen växer fint och mår bra. Huvudet ligger neråt men har inte fixerat sig ännu. Men det kommer den säkert göra snart!

Tapio och jag ska göra blåbärsmuffins någon dag, självklart med egenplockade bär från skogen:) !
Nähää vilket rörigt inlägg det blev denna gången. Nu ska jag göra ngt annat.
Ha det fint
Kram Saraa

Måndag

Första dagen av Tapios semester :) Känns jättebra att ha honom här hemma hela tiden nu ^^,
Vi har tillochmed tagit tag i motionen lite igen. Små promenader i min takt. haha inte så lätt när sammandragningarna börjar bli väldigt påtagliga nu. Men jag kämpar vidare :) Ska bli så skönt att ta riktigt långa promenader snart igen utan att känna dessa sammandragningar! Plus att jag får köra vår nya fina barnvagn :)

Idag har vi inte gjort speciellt mkt. Va ute hos Tapios pappa en runda sedan åkte vi hem! Käkade lite och tog sedan en promenad ner till kyrkvägen. Där spelade vi lite kubb och fikade, sen vandrade vi hemåt igen. Farbror kalle kom på besök nu med. Ha spelat lite Wii o så. Tapio och Kalle spelar fortfarande, jag valde att sätta mej vid balkongdörren med min laptop och kika runt lite på nätet!! Helt underbart väder här i kulltorp ikväll tycker jag :) Precis lagom kyligt, ca 17grader.
Tapio la en sån rökare, jag o Kalle håller på att dö här . . puuhuuu. haha

Nähäää nu ska vi visst dricka lite kvällskaffe sen drar jag nog mej till sängen

Kram Saraa

6/7-2012

Idag kan jag med glädje säga att det bara är 4 veckor kvar till beräknad förlossning!! Så du får komma om 2 veckor men senast om 6 veckor :D
Ojoj, vad tiden har gått snabbt! Kändes som att det var igår stickan visade ett plus tecken :') Men nu sitter jag här i höggravid och mår väldigt bra för tillfället :)
Var hos BM igår på kontroll för att se om den lill* hade vänt sig. Bm klämde och tryckte på magen. Jag var helt säker på att den inte hade vänt sig. Bm var osäker så hon tog fram ultraljudet!
Och vad fick jag se?!
-Den låg finfint med huvudet neråt!! Wiiieee :) Vilken lättnad jag kände.
De senaste dagarna har jag haft sån hemsk till och från smärta långt ner i magen (ja och lite längre ner med:P). Har inte fattat vad som har varit fel. Men bm gav mej svaret att jag ha haft så ont för att bebisen har vänt sig. Och det är ju inte så konstigt eftersom den är så gott som färdig växt, bara lite mer hull kvar att lägga på sig :)
Nästa vecka ska vi börja kolla runt på blocket på allvar efter ett babyskydd till bilen.

Ha precis städat i vårt lilla hem. Tarzan ligger o myser i soffan Utan tratten :) Yepp nu är han tratt-fri och han älskar det :) haha
Idag får Tapio semester med, åhh det ska bli så sköönt att ha honom hemma här nu :)
har nog inte så mkt mer att skriva för tillfället men ni får ha det så bra
Kram Saraa

tröttare än tröttast!!

Ja så låter jag hela tiden. .
"puuuhhh va jobbigt", "vad trött jag är", "Jag går nog och lägger mej igen" . . .Fattar inte att jag kan vara så trött hela tiden. Men iofs, på fredag är det den 6/7. Och det betyder att det bara är 4 små veckor kvar tills beräknad BF. Herregud :) Mjoo lite pirrigt börjar det allt bli nu, men jag är absolut inte rädd för smärtan(det får jag ta då). Visst går jag och tänker på hur det kan vara men som sagt är det dumt att tänka på det, man har redan tusen saker att tänka på så man behöver inte en sak till att vara orolig för ^^

Ska till BM på torsdag igen för att se om den lill* har vänt sig. Det tror jag INTE att den har. Får la se. Nu har jag börjat få sammandragningar som går "neråt", och dom är inte för härliga. Ha hört att det kan kännas så när bebisen fixerar sig. Hoppas inte för jag tycker att jag fortfarande känner huvudet vid mina revben. Jaoo, jag får domen på torsdag iaf :P

Puuuh, nu försvann min ork igen. . (vattenpaus), så tillbaka .
Idag har jag inte gjort något alls. Jag har inte ens varit utanför dörren. Hmm, ja ibland får man väl ha sånna dagar.
Nä nu ska jag dra mej, Uppdatering kommer lite längre fram i veckan.
Ha det bra så länge :)


RSS 2.0