Pust!!

Ingen bra dag ... Maya är en surpuppa, vill inte vara någon annanstans än i min famn !! Tänderna gör nog sitt med.. Så idag blir det nog inte mkt gjort! ska göra lite kaffe innan surpuppan vaknar igen :)
 
 
kram på er därute i blåsten :)

<3

Onsdag! Redan får jag väl lov att säga!! :)
På fredag ska vi åka och träffa Johanna och Joels lilla Stina, längtar så jag nästan spricker :D:D:D

I helgen var jag på möhippa för Linda, väldigt många skratt :D
Vi var i Ullared och härjade runt! Hoppas inte det va allt för pinsamt för Linda med hennes "mus-titt 10kr" haha.
Tapio hade hand om Maya under tiden, tack älskling<3

Idag har jag och Maya varit nere hos Mormor i några timmar :) Mkt tjöt och lite gjort kort och gott sagt ^^,
Snart kommer nog Tapio hem med. Maya sover för tillfället så passar på att skirva lite. . Annars händer det inte så mkt.

 

Min familj betyder allt!




En liten flicka

Igår fick Maya en till kusin :)
Vilken lycka!!
Kände på mej att ngt va på gång:)

Åhh hade såå svårt att somna igår. Fick sånna återblickar på hur det var. Helt UNDERBART!! Det är helt otroligt att allt funkar och att det blir ett litet liv.
 
Så den 21/1-13. kl 18.23. 48cm. ca 2,8kg kom en liten flicka.

Stort Grattis till Johanna&Joel. Ni kommer bli jättebra föräldrar!
 

bebis skratt

Maya älskar att sitta på Pappas axlar o busa. Lilla hönan <3
Idag har vi varit i vmo och bytt en doppresent som vi fick dubbla av. Vi tog en söt fotoram och ett fotoalbum ist :)

Älsklingar<3
 
 

sov du lilla videung . .

"Nej! Jag ska inte sova mamma, fast jag är jätte trött!! "

Dop 13 jan 2o13

Igår hade vi dop för Maya i Kulltorpskyrka. Allt gick som på räls!
Efter att ha gjort smörgåstårtor med mamma fre-lör och hämtat tårtorna på Bernts på lördagen så kunde vi äntligen pusta ut och bara vila inför dopdagen! Så himla mycket som man ska tänka på när man ska ha lite kalas.
Men iaf Mamma kom och hämtade upp mig på igår morse för att vi skulle göra klart i lokalen som vi skulle vara i efteråt. Sedan kom Tapio och Maya. Vi satte på henne dopklänningen sen kom Faddrarna(Linda&Simon) lagom tills vi skulle gå in i kyrkan:)
Va ganska nervös inför själva dopet i kyrkan eftersom Maya ha varit så grinig de senaste dagarna. Tänkte att det skulle bli kaos! Men vad jag hade fel! Hon sa inte ett pip i kyrkan. Hon satt i Simons knä hela gudstjänsten och kollade och lyssnade på alla ljus, färger och ljud. Så stolt nu i efterhand! :)

Efter dopet så samlades vi i församlingeshemmet för lite mat och fika. Mayas presentbord va helt överfullt, så bortskämd!!
Hon fick så fina saker bla: tallrikset i både mumin och hattstugan, bestik, kläder, pengar, sparbössa, speldosa, halsband, klosståg med barbapapa, tavla och en poslinsängel som mamma målat.
ha säkert glömt något men tänkte ta ett kort på alla saker och lägga in i detta inlägg också :)
 
Allt flöt på bra och vi hade en underbar dag. Det bästa var ändå att huvudpersonen var på så gott humör, det gjorde så att både jag och Tapio kunde slappna av ;)
 


Tack till alla som var där och gjorde våra dag så bra <3
 
 

5månaders sprutan

Igår åkte jag och Maya till Bvc. Som jag trodde hade inte Maya gått upp speciellt mkt 5870g väger hon nu. Men hon hade dock växt 1,5cm på längden. jag har verkligen lagt ner tid på anmningen, men ändå hade hon bara gått upp starx över 300g.. Suck men får tänka att det går uppåt och det är ju bra. Sakta men säkert.. Huvudsaken är att hon mår bra och är nöjd! :)
Men iaf det var även dags för sprutan.. Usch
Lillpluttan skrek helt hysteriskt under själva sticken. Sen lugnade hon sig rätt fort när jag tog upp henne. Skönt det!!
Märkte rätt snabbt efter bvc besöket att biverkningarna av sprutan började komma på henne. Jätte ledsen för minsta lilla, svårt att komma till ro och verkade ha ont både på benen och i munnen utav tänderna så hon fick lite alvedon och blev genast lite piggare!!
 
Nu har jag försökt söva henne i ca 1 timme. man såg hur trött hon var men svårt att komma till ro. Tillslut slöt hon ögonen och somnade! Lilla prinsessa<3
Så nu tog jag en välförtjänt kopp kaffe :D

jag och tapio har sagt att vi ska börja gå på kvällarna. och det har vi gjort nu några kvällar i rad och det känns jättebra. Har ca 3-4kg kvar sen efter graviditeten och det ska vara borta innan sommaren har jag bestämt! Sen när Maya är lite större så har vi tänkt att börja motionssimma. Kanske att Mormor vill ta hand om Maya någon gång? ;P

Tror vi ska gå en liten runda när lillhönan har vaknat.
Sen förhoppningsvis ska jag hämta mitt guldhalsband som har kommit idag :D Wiehoo
nu orkar jag inte skriva mer :P
Aja ha det fint alla<3
 

Gnäll och kli i munnen

Ahhh, ibland blir man så trött!!
Tycker att tänderna på Maya ha hållt på att "kika upp" länge nu. . Men dom bryter inte igenom helt! Det resulterar med att Maya gapar och skirker HELA tiden. Man bara jippii!! Hon sover jättedåligt och vaknar av minsta lilla.
Nu vill jag bara att dom små risgrynen ska komma så hon slipper att ha så jobbigt. Stackars lilla plutt :/ Ha precis lyckats söva henne. Så det tär på en som förälder ibland.
Men hon är mitt lilla lyckopiller. Även i de jobbiga stunderna skiner hon upp ibland och lägger på charm smilet, vår lilla solstråle:)
 
Julen var jättebra. Man kan ju kort och gott säga att Maya är bortskämd med alla klappar hon fick. Jag och tapio blev med bortskämda med massa fina saker :) Maya fick träffa tomten två gånger, men hon var mest intresserad av allt prassel och presentsnörerna hehe. Tack till alla<3
 
Vi firade in det nya året i Bjärlöv, Skåne.
Super trevligt med god mat och gott sällskap:)
Hade dock en lite höna som inte skulle sova innan 12 slaget. Så jag och Tapio fick turas om med att sitta inne med henne när raketerna skulle skjutas upp. Men oj vad intresserad hon var, ville bara titta ut igenom fönstet hela tiden :P hehe.
Fyllde 22år också, fick massa fina saker. TACK<3
(ska hämta mitt guldhalsband från ur&guld som Tapio köpte till mej nästa vecka, åhh så fint<3)

nä om man skulle ta och bege sig till sängen. Man vet ju aldrig hur länge man får sova ;)
ha det gott
Kram

RSS 2.0