Fredag

Jaha redan fredag, Men jag klagar inte ^^ Det är ju helg!! :)
Inatt kom tapanis och rebeckas lilla bebis. Det blev en liten Pojk :) Så söt ^^
Kunde ju knappt somna om inatt när mms:et kom. Tankarna började vandra iväg mot att nästa gång är det vår tur ^^ Längtar!!
Så ett besök hos dom får det allt bli snart! :)

Jaha vad ska jag säga mer. . . På måndag börjar jag jobba igen, ska bli gött!! Annars har det inte hänt så mkt. Sitter nere hos Pappa just nu. Skulle tigga till mej lite kaffe. MEN det är visst svårt att köpa hem nya kaffefilter. så det blev inget med det. . . så jag åker nog hem igen. Tapio kommer snart hem med såå

bebisen stökar runt hela tiden, ha börjat få svårt att sova. Magen är ivägen och bebisen trycker mot lungorna. Aa så äre, men nu är det inte så långt kvar! :)

Måndag igen . .

Asså vart försvinner tiden??
Ja den frågan ställer jag mig själv varje Måndag tror jag!! Fattar inte att helgerna går så fort. Man hinner ju inte med någonting känns det som. Helgen ha iaf varit toppen :) I fredags va vi nere hos mamma o pappa en sväng. Tjötade och fikade som vanligt!! :)
I lördags tog vi en runda in till stan. Jag köpte en jättefin bikini på Stadium, Perfekt!! Nu väntar jag bara på lite sommavärme igen så jag kan ligga ute o sola ^^ Efter Värnamo så åkte vi till Farmor&Farfar. Linda,Simon&Molly va där oxå. Fikade och hade det trevligt!!
Senare bestämde vi oss för att ha en grillkväll med Linda och Simon!! Ronja var också med:) Mm, så gott det är med grillat!! Linda hade bakat Fias amerikanska äppelpaj med. Åhh den är farligt god :)
Igår (söndag) var vi på Ko-utsläpp i forsheda. haha kossorna såg ju för roliga ut när dom skuttade runt med sina enorma pattar :P Måste verkligen vara en frihet för dom att få komma ut i solen efter en lång och mörk vinter i ladugården. Bullar och mjölk bjöds det på med. Inte fel :) Efter forsheda åkte vi hem. Jag började känna mej konstig i magen. Kändes verkligen annorlunda. Gjorde ont emellanåt! Så jag gick och vilade. Idag känns det mkt bättre i magen som tur är :)

Imorgon eftermiddag ska vi på vår första föräldraträff. Åhh det ska bli så spännande! Jag vet inga alls som ska ha i Augusti så det ska bli roligt att se vilka som ska ha då med :)

Just nu sitter jag i mitt kök. Ha varit nere på Kyrkvägen och skrivit ut lite cv:n som jag ska skicka iväg. Få se om det händer ngt. Jag börjar bli så trött på detta.  . Antar att jag inte kommer få ngt jobb. Ju längre tiden går desto större blir jag, desto svårare för mig att hitta jobb. Men nu börjar det närma sig. BARA 3 månader kvar till beräknad BF, wiieehieee :) Sen kommer jag ha att göra ^^ låt tiden gå fort bara :P

Nä nu ska jag ta hand om disken sen bädda rent i sängen. Snart kommer älskling hem från jobbet med :)<3

Ha det fint allihopa :)
//Saraa


Sommar-värme<3

Åhh, vilket underbart väder vi ha fått!! Man kan ju inte bli annat än glad :)
Va ute i solen Hela dagen igår. Så gött, När det är så här fina dagar gör det faktiskt inget att man är arbetslös. Man får ju dagarna att gå ändå ^^ Mamma kom hit på besök igår. Jag slängde ihop en äppel/banan paj som blev super god!!! Sen åkte vi till Välorna och satt på bryggan och doppade fötterna. Njutit av vädret helt enkelt! :)
Vet dock att imon ska det bli dåligt väder igen . . suck!! Anledningen till att jag sitter inne nu är för att vår vaktmästare bestämde sig för att kantklippa runt träd och rabatter precis när har fixat fram solstol och hela köret! I sånna lägen önskar man verkligen att man hade ett hus och kunde göra precis det man kände för. Aja, jag ska snart ut och lägga mej igen, Fast på baksidan så jag kan vara ifred. haha. Man har ju inte precis den kroppen man hade innan :P Nu är man bara som en flodhäst, haha och värre ska det bli. . .
Ni får alla ha en riktigt härlig dag i det fina vädret!  :)

//Saraa

RSS 2.0