Dop 13 jan 2o13

Igår hade vi dop för Maya i Kulltorpskyrka. Allt gick som på räls!
Efter att ha gjort smörgåstårtor med mamma fre-lör och hämtat tårtorna på Bernts på lördagen så kunde vi äntligen pusta ut och bara vila inför dopdagen! Så himla mycket som man ska tänka på när man ska ha lite kalas.
Men iaf Mamma kom och hämtade upp mig på igår morse för att vi skulle göra klart i lokalen som vi skulle vara i efteråt. Sedan kom Tapio och Maya. Vi satte på henne dopklänningen sen kom Faddrarna(Linda&Simon) lagom tills vi skulle gå in i kyrkan:)
Va ganska nervös inför själva dopet i kyrkan eftersom Maya ha varit så grinig de senaste dagarna. Tänkte att det skulle bli kaos! Men vad jag hade fel! Hon sa inte ett pip i kyrkan. Hon satt i Simons knä hela gudstjänsten och kollade och lyssnade på alla ljus, färger och ljud. Så stolt nu i efterhand! :)

Efter dopet så samlades vi i församlingeshemmet för lite mat och fika. Mayas presentbord va helt överfullt, så bortskämd!!
Hon fick så fina saker bla: tallrikset i både mumin och hattstugan, bestik, kläder, pengar, sparbössa, speldosa, halsband, klosståg med barbapapa, tavla och en poslinsängel som mamma målat.
ha säkert glömt något men tänkte ta ett kort på alla saker och lägga in i detta inlägg också :)
 
Allt flöt på bra och vi hade en underbar dag. Det bästa var ändå att huvudpersonen var på så gott humör, det gjorde så att både jag och Tapio kunde slappna av ;)
 


Tack till alla som var där och gjorde våra dag så bra <3
 
 

Kommentarer
Postat av: Mormor

Lilla Mayas dopdag blev verkligen lyckad.
Hon var så snäll och lugn.
Tack för en trevlig dag!

Svar: Aa, allt gick så bra. Men SKÖNT att det är över nu ^^, Tack själva<3
Sara

2013-01-18 @ 09:49:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0