den 25 smäller det!

Njaa inte riktigt! Pengarna kommer snart in:P Men betalade ändå in räkningarna nu.. Gaaaah! Det kostar att leva om man säger såå. 
Denna månaden blev det lite extra utgifter för oss eftersom Tapios bil har krånglat så mkt. 21tusen kommer tapio lägga på bilen denna månad.. Hallå skitbil!!!!!!!
Såå va lite snäll och betalade alla andra övriga räkningar plus hyran och el(så han kommer nog bli glad) :). Så denna månaden blev det dyrt! Med tanke på att man lever på mamma-lön så räknas varje krona :P
Ajaaa, nog om pengar snack. Så tråkigt!

Just nu ligger Monstret och sover :) 
Hon sover fortfarande dåligt, och inatt hade vi sänggäst hela natten. Åhh man sover så dåligt när man inte kan ligga som man vill. och så vill man inte böka för mkt heller för då kanske Maya vaknar. Hoppas det vänder snart !! 
Kan ju säga att vi inte har lyckats att få henne att drick välling heller. Pratade lite med bvc om det och fick tipset att ge henne ersättning nr2 istället för välling. Välling har en annorlunda smak och ersättningen är mkt sötare!
Första gången gick det lite trögt, det var mest klabb. Andra gången gick det lite bättre. Trejde gången (idag) åt hon hela 160ml!! Först gjorde jag iordning 100ml till henne och hon började dricka och dricka. utan problem hade hon fått i sej allt! Så sprang till köket med Maya på ena höften och flaskan i andra handen och gjorde 100ml till. Så hon åt nästan upp allting! Såå duktig! :)
Hon har blivit mkt bättre i magen med. Hon börjar väl vänja sig vid vanlig mat! :) Skönt att det mesta fixar sej bara man har lite tålamod :)


Idag fyller Rebecka 30år, vi har skickat blombud till henne så jag hoppas hon är hemma när dom kommer. Jättefina vita liljor med ormhassel, Grattis :)

Helgen har varit mkt bra :) Hade Familjen Johansson här på fika igår! Väldigt trevligt! Ni är för goa:)
Näähä nu ska jag börja fixa lite här hade jag tänkt!
Ha det fint Kram



Maya och Kusinen Vide busar :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0